Sirio Pearl

PerlePrestižne tiskovine in embalaža se skoraj ne morejo izogniti papirjem, ki dajejo lesk in razkošnost izdelku prav s svojo sijočo površino. In prav Italijanom je uspelo združiti ekskluziven izgled s sprejemljivo ceno. Tako v Evropi najraje posegamo po njihovih papirjih, kadar želimo z materialom podpreti eleganco in to doseči po razumljivi ceni. V ta razred sodi tudi Sirio Pearl, ki ga ponudijo v kar 15 metalnih barvah. Bogat barvni izbor, ki je se razteza v osmih gramaturah, je dopolnjen še z drugačnim prestižem. Štiri izvedbe papirja so izdelane v Sirio Pearl Blend izvedbi – to pomeni, da je papir na prednji strani drugačne barve kakor na hrbtni. Trije enostranski reliefi, sposojeni iz serije Constellation, so že skoraj samostojna kolekcija. Izbirate jih v dveh gramaturah (110g in 300g/m2) in štiri barvah. Združeni so pod imenom  Sirio Pearl Emboss. Poleg teh pa so v zbirki še obojestransko reliefni Sirio Pearl Merida v šestih barvah in treh gramaturah.

Sirio Pearl je tako skoraj neskončen – kar 87 metalnih različic je najti znotraj te kolekcije! Morda se bo komu to zdelo neverjetno. Saj v resnici tudi je – namreč to, da Slovenci skromno ostajamo pri izboru treh ali največ petih in tako zmotno ustvarimo vtis, da so metalizirani papirji obrabljena zgodba, ki da vedno enak rezultat.

Metalno jagodno rdeča, strupeno svetlo zelena, mandarina oranžna, temna barva modre svetlikajoče noči … ste že videli kaj takega?

Kuvert pa tudi ne manjka – 36 različnih možnosti imate pri izbiri, formati pa 22/11, Quadro in še kaka C5 ovojnica zraven – skoraj ni verjeti, da v taki zbirki ne bi našli ustrezne.

Pa še to morda ni odveč vedeti: Sirio Pearl je možno tiskati digitalno, štiri barve pa so pripravljene tudi za HP Indigo.

Fedrigoni