Symbol

Premazani papirjiPri Fedrigoniju je Symbol ime za premazane papirje, od katerih sta osnovna Symbol Satin (polmat) in Symbol Gloss (sijaj). Oba vsebujeta približno 25% recikliranih vlaken. Gramature se raztezajo od 90g do 350g/m2. Za tiste, ki ne želijo, da se natisnjena površina posveti, je prava izbira Symbol Matt Plus, prav tako recikliran v enakem deležu kot Satin in Gloss in v gramaturah od 100g do 300g/m2.

Symbol izdelujejo tudi v matt slonokoščeni izvedbi (115g do 300g/m2). Za kako bolj posebno tiskovino pa je zelo zanimiv rahlo strukturiran (platnena, raster in rahlo pomarančna struktura) v štirih gramaturah od 130g do 250g/m2.

Symbol pearlFedrigoni je tudi eden redkih proizvajalcev pearl izvedbe premazanega papirja – redko je izbran, saj je namenjen res prestižnim tiskovinam, ki želijo poudariti luksuz (nakit, avtomobilizem…). Izbirate lahko med pearl peščeno in pearl slonokoščeno, obe v šestih gramaturah med 130g in 300g/m2. Zanimivo je tudi to, da je tudi pearl izvedba izdelana iz vsaj 25% recikliranih vlaken.

Listi1Posebno mesto v Symbol programu  ima Symbol Tatami. S svojim visokokakovostnim mat premazom, volumnom 1.3 in izredno stabilnostjo pomeni odlično izbiro za monografije in ostale tiskovine, ki so bogate s fotografijami. Izbirate lahko v beli ali slonokoščeni barvi in šestimi gramaturami od 115g do 250g/m2.

 

Fedrigoni premazani papirji